Ferrada Cala del Molí





La ferrada de la Costa Brava 

Accés / Aproximació:
Anem al final del Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols i prenem la carretera en direcció a Sant Pol. A l’alçada del Curhotel Hipocrates, prenem a mà dreta el carrer (sense sortida) Sicília. Casi al final del mateix, deixem el vehicle al costat d’una mena de mirador. Baixem per ses escales i aviat trobem un cartell indicador de la ferrada.

Dificultat:  K3

Retorn:
Al final de la ferrada hem de seguir un corriol que ens durà, sense pèrdua, al passeig de ronda i poc després al punt d’inici.

Breu:
Una via ferrada molt característica pel seu entorn marí. Envoltada de gavines, la via ferrada presenta un variat i ben trobat recorregut que ens farà anar superant els diversos ressalts i components. Una ferrada que podríem dividir en dos trams:
1er tram horitzontal amb diversos ponts que es recargola pels espadats propers a mar.
2on tram que transcorre primerament, per una placa vertical lleugerament extraplomada i després es va recargolant, altre cop, pels espadats però a més alçada.
Els esglaons i agafadors són d’acer inoxidable, degut a proximitat de la mar. Alguns passos obliguen a buscar presses de mà, cosa que fa una mica més interessant el recorregut. Una ferrada d’obligada visita per la seva singular bellesa. Els carrers de Sant Feliu de Guíxols, s’omplen de vida els diumenges pel seu mercat setmanal. Una bona opció per a complementar la jornada.

Els ferraters: Mercè i Josep

Print Friendly and PDF