X Caminada del Besòs al Llobregat






Una caminada que transita pel Parc Natural de Collserola 

Parc Natural de la Serra de Collserola és la denominació oficial del parc de Collserola, un parc de 8.259 hectàrees situat a la serra de Collserola que gaudeix de protecció oficial des de 1953 i l'any 2010 va ser declarat parc natural per la Generalitat de Catalunya. El parc es troba repartit en nou termes municipals (Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Esplugues de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, el Papiol, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern) i és gestionat pel Consorci del Parc de Collserola que inclou la Diputació de Barcelona i els municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Desnivell: + 850 metres aprox.

Distància: 30 Km. aprox.

Punt de partida: 
Montcada i Reixach (plaça Lluís Companys)
- Anada = Rodalies línees R2 i R4
- Tornada = Rodalies línees R1 i R4 

Hora de sortida i controls d’avituallament: 
08:00 AM en punt Portell de Valldaura
(8:30-11 hores) Baixador de Vallvidrera
(9:30-13:30 hores) Santa Creu d'Olorda
(10-15 hores) Molins de Rei (11-16 hores)

Ruta: 
Montcada i Reixac (plaça Lluís Companys) - cementiri de Montcada - Coll de Montcada - pont Autopista A-18 - Can Catà - Portell de Valldaura - Turó de Valldaura - Collet del GR 6 - Turó del Maltall - pas del Rei - Vista Rica - Coll de l'Erola - Coll de la Vinyassa - font d'en Canet - Escola Xiprer - Centre d'Informació del Parc de Collserola - Vila Joana - Baixador de Vallvidrera - Collet de can Sauró - Turons de can Pasqual - Turó de can Serra - Santa Creu d'Olorda - Can Ribes - Castellciuró - Molins de Rei (plaça de la Creu )

Breu: 
Caminada que ens serveix perfectament per estirar les cames pel Parc Natural de Collserola. Una caminada gratuïta, organitzada per la gent de Barnatresc. Hi han tres distancies a escollir i naltros , ja que hi som, hem triat la llarga de 30 Km. des de Montcada i Reixach fins a Molins de Rei.

Els caminants: Josep i Mercè

Print Friendly and PDF